top of page

Sat, Jul 06

|

Ruigoord

LAND VAN HOLLE ~ Community dag

Het Land van Holle is een reis naar onze eigen, inheemse wijsheid. Langs rituelen die ons verbinden met onze natuur, langs vergeten kennis over de cyclus van de seizoenen en langs medicinale kruiden die hier als vanouds in kunnen voeden.

LAND VAN HOLLE ~ Community dag
LAND VAN HOLLE ~ Community dag

Time & Location

Jul 06, 2024, 12:00 PM – 11:50 PM

Ruigoord, 1047 Ruigoord, Nederland

About the event

Land van Holle ~ Een reis naar onze Eigen Wijsheid

Zin  in meer zingeving? Dan kom je tegenwoordig vaak uit op yoga, meditatie,  ayahuasca en andere gebruiken die geïmporteerd zijn uit overzeese  culturen. Dat komt doordat de oeroude Europese wijsheden hier  losgezongen raakten van de natuur, of door het christendom werden  toegeëigend, dan wel vernietigd. Het is hoog tijd om de brandstapel om  te draaien, zodat wij onze oude, eigen wijsheden kunnen herontdekken,  eren en vieren.

Het  Land van Holle is een reis naar onze eigen, inheemse wijsheid. Langs  rituelen die ons verbinden met onze natuur, langs vergeten kennis over  de cyclus van de seizoenen en langs medicinale kruiden die hier als  vanouds in kunnen voeden. Op Ruigoordse eigen wijze verkennen we de  betekenis van onze taal, oude verzen en verhalen, ambachten, muziek en  alles wat ontspringt uit onze eigen creatieve bron. Iedereen is  uitgenodigd om te herontdekken wat bedekt is geraakt. Om te duiken in  onze wortels, om te herinneren wie we eigenlijk zijn en om ons als  gemeenschap met elkaar te verbinden.

Tickets

  • Kaarten gaan via Ruigoord

    https://bit.ly/Landvanholle

    €0.00

Total

€0.00

Share this event

bottom of page