top of page
MediTuinctrst copy-1.jpg

Hallo,

Nikola Eltink 20 copy_edited.jpg

Ik ben Nikola.

De eerste keer dat ik Kundalini Yoga deed, was ik direct gegrepen - dit was echt iets bijzonders- hier gebeurde iets. Ik kon het niet benoemen of vastpakken, maar wist en voelde, this is it!

De Kundalini yoga bracht me regelmatig in een staat van veel energie, geluk. In connectie met een grotere wereld, een ander, dieper niveau van communicatie, ook met mijzelf.

In het begin hield ik vooral veel van de fysieke oefeningen, gaandeweg ook steeds meer van de meditaties. Soms voelde het alsof er fysieke materie boven mijn hoofd aanwezig was, zonder dat daadwerkelijk aan te kunnen raken.

Fascinerend, interessant en heerlijk om te doen en te delen.

 

Sinds ik deze vorm van yoga vaker beoefen, word ik veel helderder wakker, heb meer energie en tegelijkertijd rustiger. De grote variatie aan sets (kriya’s), de fysieke oefeningen, de meditaties, de ademhalingstechnieken en de diepgaande ervaring van mantra’s chanten, wat een rijkdom! Dat gun ik iedereen en graag deel ik dit door middel van de lessen.

Nikola Eltink

Kundalini Yoga

Wat kun je verwachten?

In de lessen die ik geef, creëer ik graag een prettige gezamenlijke sfeer. Vol compassie voor jezelf en anderen.
Dit stimuleert het loslaten van stress en blokkades. En het aanboren van je creativiteit en vrijheid.
De muziek, mantra’s, het focussen op je ademhaling en de bewegingen, helpen je om diep contact te maken met jezelf.
Zowel heel serieus en diep betrokken, als met humor.
Het thema van de sessie kies ik intuïtief, ook wel passend bij het seizoen. De kennis uit de mindfulness en compassie gebruik ik in de Kundalini yoga lessen.
Ik vind het heerlijk samen deze sessies te doen, wees welkom!

Nikola-2 copy-1.jpg
bottom of page