top of page

NIEUWE VINYASA FLOW LES!

Wat kun je verwachten?

The stronger the flow, the brighter the glow! We zullen dus lekker door de houdingen heen gaan, om de flow tijdens de les te voelen en deze vervolgens mee te nemen de dag in. Dit doen we op het ritme van onze ademhaling. Door te focussen op onze adem, brengen we de aandacht in plaats van naar buiten (wat we het grootste deel van de dag doen) naar binnen. Yoga gaat niet om het aanraken van je tenen, maar om wat je tegenkomt op jouw weg naar beneden. 

Ik combineer graag alle vier de paden van yoga. Natuurlijk Hatha yoga, het fysieke. Samen zullen we elke les door twists, vooroverbuigingen, achteroverbuigingen en balans oefeningen heen bewegen. Maar ook Bhakti, de yoga van het hart, is een belangrijk deel van mijn eigen practice. We openen elke les dus met gezamenlijk chanten. Zingen? Nee! Want bij zingen denk ik aan mooie noten raken. Chanten gaat om zingen vanuit je hart. Om je stem ruimte in te laten nemen, ook als deze niet "perfect" is. Jnana yoga, het intellectuele pad, komt terug in het delen van de yoga filosofie.

Allemaal mooie woorden dit, maar het belangrijkste is misschien wel: laten we het samen gaan doen. En dat is dan ook het vierde pad: Karma Yoga, het pad van de actie. Tot snel op de mat! 


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page