top of page

SENSING & CREATING YOU FUTURE - A CREATIVE, YOGIC JOURNEYVoordat iets zich in de buitenkant materialiseert, is het al aanwezig in ons energielichaam. De kunstenaar in ons kan co-creëren door te dromen, te voelen en te visualiseren. Het maakt de geboorte naar de volgende vorm gemakkelijker en wellicht ook eigener;). Als je dit met een groep doet, kun je je verbeeldingskracht en energie voeden, je kan je laten inspireren en wellicht ook beter tijd vrijmaken voor dit belangrijke creatie- proces en moment.

WAT DOEN WE

We reizen door 8 chakra’s met yoga, meditatie, zingen en dansen. Tussendoor en daarna is er tijd om creatief na te denken over de boodschap, gevoelens en sensaties die je energielichaam je geeft. Een collage maken is onze hoofdtechniek. Je bent ook welkom om te tekenen of te combineren.

Het maken van een collage is een geweldige methode om het onderbewustzijn voor je te laten werken. Het onderbewustzijn houdt van beelden. Het kan moeiteloos de informatie vertalen die al deel uitmaakt van je energielichaam. Bepaalde beelden en woorden zullen je aandacht trekken, tot je spreken. Er kan uit het niets een beeld tevoorschijn komen, dat de droom laat zien die al in het innerlijk is gematerialiseerd. De collage kan in de weken erna van grote waarde zijn om de toekomst in het binnen te voeden en voor ons te zien .

· DATUM: 28-01-2024.

· TIJD: 13:30 – 17:30 uur, je bent welkom vanaf 13:15 uur, we beginnen op tijd.

· PLAATS: Natural High Yoga, De Wittenstraat 78-1, 1052 BA Amsterdam, Nederland

· KOSTEN: Early bird tot 15 januari.:

Eigen materialen meenemen € 30,00, Gebruik onze materialen € 37,00;

vanaf 15/1 €35,00 / €42,00

· MATERIALEN: dik papier (keuze tussen A2 of A3), lijm, potloden, tijdschriften.

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page