top of page

zo 25 feb

|

Amsterdam

Het huidige tijdsgewricht volgens de Maya's | Lezing Peter Toonen

Lezing door Peter Toonen Het huidige tijdsgewricht volgens de Maya kalenders en wat ons nu te doen staat.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Het huidige tijdsgewricht volgens de Maya's | Lezing Peter Toonen
Het huidige tijdsgewricht volgens de Maya's | Lezing Peter Toonen

Tijd en locatie

25 feb 2024, 14:30 – 17:00

Amsterdam, De Wittenstraat 100, 1052 BA Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Het  is al weer meer dan tien jaar geleden dat de Lange Telling kalender van  de Maya’s op 21 december 2012 tot een einde kwam. Peter Toonen komt met  een update van zijn grote kennis over de Maya kalenders. Hij  laat zien dat de tijd waarin we nu leven, een tijd van grote  veranderingen, al duizenden jaren geleden voorspeld was en vastgelegd  werd in verschillende kalenders van de Maya's. Hoe kwamen de Maya's aan hun kennis? Wat vertellen ons die kalenders over het nu? Deze  tijd is een uitnodiging om een eigen script te gaan schrijven vanuit  onze innerlijke menselijke kracht, de kracht van het hart, en hiernaar  te gaan leven.

Er  kan komende jaren een duidelijke scheiding ontstaan tussen cyborgs en vrije mensen, tussen kunstmatig en natuurlijk leven. Waar sta jij? Wat  is de invloed van de buitenaardsen die de huidige matrix hebben geconstrueerd, wat zijn hun plannen en hoe kunnen wij ons hiervan bevrijden?

Peter Toonen Peter  (Hilvarenbeek, 1958) is coach, inspirator, verteller en schrijver van  tien boeken en vele artikelen, vooral over de Maya kalenders. Al meer  dan dertig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften. In  de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en  beschrijven van de structuren die in onze huidige realiteit aanwezig  zijn en de fenomenen die daarvan het resultaat zijn. De combinatie  van zijn passie voor tijd en geschiedenis en zijn vermogen de  energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het  onzichtbare zichtbaar te maken in ons en om ons heen.

Tot  2018 was hij eigenaar en hoofddocent van de opleiding Bewustzijns Coach  te Utrecht en Roosendaal. Hij heeft een praktijk in persoonlijke  coaching en geeft regelmatig lezingen en workshops.

In  2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het  gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv werd  hij bekend als deskundige. 

In de afgelopen twee jaar was hij  betrokken bij het organiseren van lokale en landelijke bijeenkomsten ten  behoeve van de parallelle samenleving. Daarnaast is hij interviewer bij  Café Weltschmerz, medeoprichter en lid van de Vereniging van Vrije Journalisten en schrijft hij wekelijks voor De Andere Krant.

Zijn  motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van  bewustzijn. Zijn laatste boek ‘Opgesloten in een piramide’ is onlangs  in een grote oplage herdrukt. Het boek zal ook verkrijgbaar zijn bij de  lezing. Peter werkt inmiddels aan een opvolger van dit boek, waarvan een tip van de sluier in de lezing wordt opgelicht.

Tickets 20,00 Klik hier

Deel dit evenement

bottom of page