top of page
Wessel Wallert, docent Kundalini Yoga bij National High Yoga

Dag,

Wessel Wallert, docent Kundalini Yoga bij National High Yoga

ik ben Wessel Wallert. Kundalini Yoga is op mijn pad gekomen vanuit m'n diepe verlangen om vrijer en spontaner in het leven te staan. Toen ik eind twintig was, ervaarde ik veel fysieke en mentale spanning. Ik zat niet lekker in m'n vel en ging op zoek naar iets wat me hierin kon helpen. Toen ik in contact kwam met Kundalini Yoga, voelde ik direct dat dit de juiste vorm & benadering voor me was.

 

De fysieke oefeningen, meditaties en prachtige mantra's raakten me diep en brachten me diep in contact met mijzelf. Het was thuiskomen in mijzelf in een plek van harmonie en diepe ontspanning. 

Wessel Wallert

Kundalini Yoga

Wat kun je verwachten?

In de sessies die ik geef, breng ik iedereen diep in verbinding met zichzelf. We laten spanningen los en openen de ruimte in onszelf. Dit zodat we weer in contact komen met onze essentie. Het deel in onszelf wat compleet en volledig authentiek is. 

 

Het deel wat alle wijsheid in zich draagt en in verbinding staat met onze pure authentieke verlangens. Vanuit hier kunnen we meer en meer gehoor geven aan datgene wat vanuit onze oorspronkelijke zelf geleefd wil worden. 

 

We werken met dynamische & krachtige oefeningen, meditaties, mantra's en ademtechnieken. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Wessel Wallert, docent Kundalini Yoga bij National High Yoga
bottom of page