top of page

za 16 mrt

|

Amsterdam

Kundalini Yoga & Gong bad

We combineren deze les Kundalini yoga met de helende klanken van de Gong. Kundalini Yoga brengt balans in lichaam, geest en ziel. De Gong helpt bij het verlichten van stress en stimuleert het immuunsysteem.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Kundalini Yoga & Gong bad
Kundalini Yoga & Gong bad

Tijd en locatie

16 mrt 2024, 10:00 – 12:00

Amsterdam, De Wittenstraat 100, 1052 BA Amsterdam, Nederland

Over het evenement

We combineren deze les  Kundalini yoga met de helende klanken van de Gong.

Kundalini  Yoga brengt balans in lichaam, geest en ziel. De Gong helpt bij het  verlichten van stress en stimuleert het immuunsysteem. Gongs trillen op  dezelfde frequentie als de lichaamscellen en brengen het lichaam in de  beste staat om zichzelf te genezen. Klankgenezing is effectief voor  diepe ontspanning en het opheffen van blokkades in het lichaam.

Het belangerijkste is dat je het Gongbad gewoon ondergaat, zonder verwachtingen, zonder oordelen met open mind en hart..

Practisch: ✓ Lokatie: Natural High Yoga, De Wittenstraat 100, Amsterdam ✓ Tijd: Zaterdag 16 maart 10:00-12:00 ✓ Normale lesprijzen. Je kunt je lidmaatschapskaart gebruiken of 9,50 voor een losse les ✓ Parkeren kost €6,50 pu. Aan de andere kant van het Westerpark bij St. Barbara is het 10ct pu. Wel even 15 min lopen ✓ Draag loszittende comfortable kleding. Extra deken, warme kleren en sokken en evt. oogmasker en water mee

Deel dit evenement

bottom of page