top of page

do 09 mei

|

Ruigoord

NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING

ᴅᴀɢᴛɪᴄᴋᴇᴛꜱ ᴢɪᴊɴ ᴜɪᴛᴠᴇʀᴋᴏᴄʜᴛ. ᴀʟʟᴇᴇɴ ɴᴏɢ ᴛɪᴄᴋᴇᴛꜱ ᴠᴏᴏʀ ᴅᴇ ᴀᴠᴏɴᴅ Join us on a tantric journey and connect with yourself and others! a playful day in and around the church of Ruigoord.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING

Tijd en locatie

09 mei 2024, 12:00 – 23:00

Ruigoord, 1047 Ruigoord, Nederland

Over het evenement

𝕁𝕠𝕚𝕟  𝕦𝕤 𝕠𝕟 𝕒 𝕥𝕒𝕟𝕥𝕣𝕚𝕔 𝕛𝕠𝕦𝕣𝕟𝕖𝕪 𝕥𝕠 𝕔𝕠𝕟𝕟𝕖𝕔𝕥 𝕨𝕚𝕥𝕙  𝕠𝕦𝕣𝕤𝕖𝕝ves 𝕒𝕟𝕕 𝕠𝕥𝕙𝕖𝕣𝕤! 𝔸 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕗𝕦𝕝 𝕕𝕒𝕪 𝕚𝕟  𝕒𝕟𝕕 𝕒𝕣𝕠𝕦𝕟𝕕 𝕥𝕙𝕖 𝕔𝕙𝕦𝕣𝕔𝕙 𝕠𝕗 ℝ𝕦𝕚𝕘𝕠𝕠𝕣𝕕.

Kom samen en maak contact met het lichtwezen dat je in essentie altijd al bent!  Met  Hemelvaart vieren we de verbinding met onszelf, elkaar en met het grote  geheel. Ga met ons mee op deze tantrische en speelse reis in en om de  kerk van Ruigoord.

꧁ ℙ𝕣𝕠𝕘𝕣𝕒𝕞𝕞𝕒 ꧂

𝟏𝟐.𝟎𝟎 𝐃𝐄𝐔𝐑 𝐎𝐏𝐄𝐍

𝟏𝟐.𝟑𝟎-𝟏𝟒.𝟎𝟎 𝐁𝐋𝐎𝐊 𝟏

★ KUNDALINI YOGA EN SOUNDHEALING ~ ANNE AHAU, WESSEL WALLERT EN MATTIJS SNOEII

Venus Kriya's zijn krachtige Kundalini Yoga-oefeningen die samen met een partner worden gedaan. Het is een kans om verbinding te maken met elkaars hogere zelf en ondersteunt de ervaring van Eenheid tussen jou en een ander. Mattijs zal met zijn Sound Healing de ruimte beschermen en een extra laag toevoegen van harmonie voor genezing en een frisse revitaliserende energie.

★ BLINDFOLDED SELF EXPRESSION ~ JANA VAN DE BURGT

Hoe wil het lichaam van moment tot moment bewegen, in een diepere verbinding vallen en nieuwe lagen van vrijheid ontdekken.

★ TENDER MOMENTS ~ LIESBET DE ROUCK

Zachte reis naar binnen onder begeleiding van spoken word en live muziek. We maken verbinding met wat diep in ons leeft, worden

nieuwsgierig en onderzoeken liefdevol waar het meer mag stromen. In het tweede deel maken we contact met anderen in de groep en doen we een contact oefening in geven en ontvangen.

𝟏𝟒.𝟑𝟎-𝟏𝟔.𝟎𝟎 𝐁𝐋𝐎𝐊 𝟐

★ TANTRIC FLOW - LIESBET DE ROUCK

Zachte dans tussen het mannelijke en het vrouwelijke, tussen leiding nemen en in overgave gaan.

★ WORKSHOP INTIMITEIT EN VERBINDING ~ WILLEMIJN BESSEM

Praktische wijsheden vanuit de tantra en tao traditie. Zoals vele mystieke stromingen gaat het over kennis betreffende open communicatie en een groter bewustzijn via je zintuigen en emoties, die een poort zijn naar intuïtie, helderheid en liefde.

★ WORKSHOP ZELFLIEFDE ~ PIROSKA VAN DEN IJSSEL

Deze workshop gaat gaat over zelfliefde en zelfzorg, in verbinding zijn met jezelf en met je lichaam, om meer in ons lichaamsbewustzijn te komen. Je zelfhelende vermorgen wordt geactivereerd door zelfmassage, accupresuur en een korte meditatie met geluid en geur.

★ VRIJHEID OF VERBINDING - POLARITEITSCIRKEL MAN/VROUW ~ MANJA GRUSON EN MICHEL KASPER

De essentie van het vrouwelijke principe is verbinden, versmelten, de eenheid eren en opzoeken. De kracht van het mannelijke principe is autonomie, begrenzing, onderscheiding, de vrijheid eren en opzoeken. In deze workshop gaan we spelen met Vrijheid en Verbinding middels opstelling en contactoefeningen.

𝟏𝟔.𝟑𝟎-𝟏𝟖.𝟎𝟎 𝐁𝐋𝐎𝐊 𝟑

★ SHAMANIC BREATHWORK - NAZ DUR

In deze ceremonie, gaan we aandacht besteden aan het hervinden van onze (sensuele)energie, met bewuste momenten van verbinding ademen we met onze ware natuur, ademen met spirit, in een veilige setting, waar we onze diepere lagen kunnen aanraken en het oude van ons kunnen afschudden

★ VOCAL INTIMACY - THE HEALING POWER OF THE VOICE ~ CARRIE TREE

Met een troubadour-vrije geest en creatieve passie voor het leven zingt de Britse singer-songwriter Carrie Tree met een eerlijkheid en toegewijde liefde voor deze aarde en alles daarbinnen, en raakt daarmee een diepe plek in de harten van haar luisteraars. Een interactieve vocale groepssessie en een belichaamde verkenning. Met eenvoudig klinken, ademwerk, onderzoek, luisteren, beweging en improvisatie. Om onze natuurlijke expressie te inspireren en een diepere verbinding met onszelf en elkaar te ondersteunen.

★ TROPICAL LOVE - DANCE WORKSHOP AND A TRIBAL FORMANCE AROUND THE FIRE ~ BRANKA ZGONJANIN

Laten we verbinden door middel van dans in de hogere frequenties van belichaming! Val in je lichaam, als in een afgrond van vreugde. Ons lichaam bevat alles wat we nodig hebben om ons goed, verbonden en geliefd te voelen. Om lichamelijke extase te bereiken, begeleidt Branka je op een innerlijke reis door verschillende delen van ons lichaam.

★ WANDELING 'DE VERBINDING VAN PADDENSTOELEN EN SCHIMMELS' ~ REINIER, DE PADDENSTOELENMAN

Tijdens het wandelen leer je hoe deze bijzondere levensvorm het bos met elkaar verbind en haar voedt, hoe je paddenstoelen en schimmels kan herkennen (determineren), welke je beter niet en welke je wel kan eten en over de geneeskrachtige eigenschappen

★ ZANGCIRKEL ~ VÉRA CAPOU. Hartstochtelijke ukulele-speelster en zangeres. We zingen bestaande medicijn liederen maar improviseren ook.

𝟏𝟖.𝟎𝟎-𝟐𝟎.𝟎𝟎 𝐏𝐀𝐔𝐙𝐄

★ 2 GANGEN AYURVEDISCHE MAALTIJD

★ TRIBAL FORMANCE AROUND THE FIRE ~ BRANKA ZGONJANIN

★ LIVE MUSIC AT THE FIRE ~ Bij het kampvuur speelt Michel de Wit gitaar in combinatie met Estée Makampo op de viool. Met hun magische sferische muziek scheppen zij een prachtige, betoverende, warme sfeer.

𝟮𝟬.𝟯𝟬-𝟮𝟯.𝟬𝟬 𝗔𝗩𝗢𝗡𝗗𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠𝗠𝗔

★ CACAO CEREMONIE - LEONTIEN VAN DEN BERG Cacao wordt ook wel 'Het medicijn van het hart' genoemd. Het helpt je hartenergie meer te openen en je intuïtie te versterken. Na een hele dag te hebben verbonden met elkaar is de Cacao Sharing een moment om weer bij jezelf te landen

★ DRAGONFLY ~ ECSTATIC DANCE BAND Laat je verrassen door de magie van intuïtieve muziek! Live uitgevoerde wereldmuziek door professionele muzikanten, die creëren vanuit het hart.

𝐇𝐄𝐋𝐄 𝐃𝐀𝐆

★ BALANCE & SUPPORT AREA with readings, massages and other treatments

★ MARKET with lovely bites and goodies

Wil je alle info over de verschillende activiteiten? Mail dan even naar time-is-art@hotmail.com voor de pdf

Wij hebben nog plek op het healingveld en op de markt. Heb je interesse? Mail naar time-is-art@hotmail.com

꧁ 𝕋𝕚𝕔𝕜𝕖𝕥𝕤 ꧂

Hele dag (12:00-23:00) €55,00 Aan de deur €60,00

Avond ticket (19:00-23:00) €27,00 Aan de deur €30,00

Vegan bio maaltijd: €12,50 Aan de deur €15,00 Cacao: €5,00 Aan de deur €6,00

Tickets zijn beperkt voorradig, wees dus op tijd!

Kaarten zijn te krijgen via https://bit.ly/MagievanVerbinding

Nee alstjeblieft een matje en/of dekentje mee om comfortabel te kunnen liggen

Wees welkom in ons eenheids lichtveld!

Tickets

  • Tickets ajb via Hipsy kopen!

    https://hipsy.nl/shop/41112-natural-high-festival-magie-van-verbinding

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page