top of page

zo 28 apr

|

Amsterdam

TANTRIC FLOW

Tantric Flow is een dans tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Twee unieke energieën die samenkomen en vormgegeven worden door de leider.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
TANTRIC FLOW
TANTRIC FLOW

Tijd en locatie

28 apr 2024, 14:30 – 17:00

Amsterdam, De Wittenstraat 100, 1052 BA Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Tantric Flow is een dans tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Twee unieke energieën die samenkomen en vormgegeven worden door de leider. 

In deze zachte tantric flow sessies staan complete afstemming en vertraging aan de basis van verbinding maken. Een subtiel spel tussen leiden en volgen, tussen controle en overgave, tussen zien en gezien worden. 

We starten met verbinding maken met jezelf, waarna we langzaam aan nieuwsgierig worden naar de energie van de anderen in de groep. We tasten vertraagd af en leren voelen waar de ander open of gesloten is, we leren zachtjes af te stemmen op elkaars energie en die te volgen. Na de afstem en connectie oefeningen gooien we de dansvloer open, heerlijk vrij dansen, met wie dans ik wel en met wie niet..

Liesbet De Rouck is de oprichter van de Toren van Licht (spiritueel community center), Just Dance (Tantric Flow community) en Tender Tuesdays (begeleide meditaties + contact oefeningen).

 

We leven in een steeds sneller wordende wereld waarin we van alles moeten en heel makkelijk aan onszelf voorbijlopen. We vinden het vaak moeilijk om echt tijd en aandacht voor onszelf en de ander te hebben. 

Bij al Liesbets creaties staan vertragen en verstillen, kwetsbaarheid en compassie aan de basis  van verbinding maken met jezelf en anderen.

Practisch:

✓ Lokatie: Natural High Yoga, De Wittenstraat 100, Amsterdam

✓ Tijd: Zondag 17 maart; 28 april en 9 juni 14:30-17:00

✓ Parkeren kost €6,50 pu. Aan de andere kant van het Westerpark bij St. Barbara is het 10ct pu. Wel even 15 min lopen

✓ Draag loszittende comfortable kleding

✓ Tickets: €20,00 via https://hipsy.nl/shop/40239-tantric-flow

Wees welkom in ons lichtveld!

Deel dit evenement

bottom of page