top of page
Maaike Aker, docente Kundalini Yoga bij National High Yoga

Hallo,

Maaike Aker, docente Kundalini Yoga

Mijn naam is Maaike,  leuk om met jullie te ontmoeten! 
Het was in Bali 2010 dat ik diep verliefd werd op Kundalini Yoga. Het was alsof er een vuur in mij oplaaide en vanaf dat moment veranderde mijn leven van binnenuit. Yoga meditatie & zelfontdekking brachten me terug naar mijn ware aard, naar een plek van liefde, vertrouwen en sereniteit. Het pad van eerlijke Zelfontdekking is niet altijd een 'gemakkelijke' reis. Het is diep, eerlijk, helend en transformerend. Een reis die ik diep koester. Een reis vol groei en bloei. Mijn leven is eenvoudiger geworden, maar tegelijkertijd zoveel meer verrijkt.

Het pad van yoga & zelfontdekking heeft mijn leven van binnenuit veranderd, en dat doet het nog steeds. Door mijn eigen transformatie kan ik anderen liefdevol begeleiden op hun reis. Ik deel mijn passie voor verheffende en transformerende Kundalini-reizen met iedereen die de aantrekkingskracht voelt om dieper naar binnen te gaan. De aantrekkingskracht om thuis te komen in het hart.

Maaike Aker

 Kundalini Yoga

Wat kun je verwachten?

In de sessies die ik aanbied, combineer ik kracht met zachtheid en bied ik je een veilige haven om diep naar binnen te duiken. Altijd verbonden met het huidige moment, stemmen we af op wat er nodig is in jouw reis op de mat. Ik werk intuïtief waarbij we elke week een specifiek thema aanboren. We bewegen, we mediteren, we dansen. We ademen, we helen, we openen ons. Je voelt je verfrist, verjongd en vol inspiratie. 

 

Voel je de roep? Meld je dan aan voor een van de lessen! Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen. Het enige wat je mee hoeft te brengen is een nieuwsgierig hart en de openheid van binnen om te ervaren wat Kundalini voor jou te bieden heeft. Je zult zeker je mooiste reis maken. 

Maaike Aker, docente Kundalini Yoga

"Kundalini Yoga is diep helend en transformerend. Altijd anders, uitnodigend om je innerlijke gaven te bereiken en te ontsluiten. Kundalini laat je zien waar je bent op elk specifiek moment en nodigt je uit om je innerlijke kracht, liefde en wijsheid te ontsteken. Je hebt alles in jezelf om je te openen voor wie je bent. Alles is in jou".  Maaike.

bottom of page