top of page

Sun, Jan 21

|

Amsterdam

Tantric Flow

Tantric Flow is en dans tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Twee unieke energieën die samenkomen en vormgegeven worden door de leider.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Tantric Flow
Tantric Flow

Time & Location

Jan 21, 2024, 2:30 PM – 5:00 PM

Amsterdam, De Wittenstraat 100, 1052 BA Amsterdam, Nederland

About the event

Tantric  Flow is en dans tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Twee unieke  energieën die samenkomen en vormgegeven worden door de leider.  In  deze zachte tantric flow sessies staan complete afstemming en vertraging  aan de basis van verbinding maken. Een subtiel spel tussen leiden en  volgen, tussen controle en overgave, tussen zien en gezien worden. 

 We  starten met verbinding maken met jezelf, waarna we langzaam aan  nieuwsgierig worden naar de energie van de anderen in de groep. We  tasten vertraagd af en leren voelen waar de ander open of gesloten is,  we leren zachtjes af te stemmen op energie en die te volgen. Na de  afstem en connectie oefeningen gooien we de dansvloer open, heerlijk  vrij dansen, met wie dans ik wel en met wie niet..

Liesbet  De Rouck is de oprichter van de Toren van Licht (spiritueel community  center), Just Dance (Tantric Flow community) en Tender Tuesdays  (begeleide meditaties).  We leven in een steeds sneller wordende  wereld waarin we van alles moeten en heel makkelijk aan onszelf  voorbijlopen. We vinden het vaak moeilijk om echt tijd en aandacht voor  onszelf en de ander te hebben.  Bij al Liesbets creaties staan  vertragen en verstillen, kwetsbaarheid en compassie aan de basis  van  verbinding maken met jezelf en anderen.

Practisch: 

✓ Lokatie: Natural High Yoga, De Wittenstraat 100, Amsterdam 

✓ Tijd: Zondag 21 januari 14:30-17:00 

✓ Parkeren kost €6,50 pu. Aan de andere kant van het Westerpark bij St. Barbara is het 10ct pu. Wel even 15 min lopen ✓ Draag loszittende comfortable kleding 

✓ Tickets: €20,00 via https://hipsy.nl/shop/31252-tantric-flow

Wees welkom in ons lichtveld!

Share this event

bottom of page