top of page
Anne-site.jpg
Anne Ahau, docente shamanic Kundalini Yoga bij National High Yoga

Hallo,

AnneAhau-zomer23.jpeg

ik ben Anne.

Kundalini yoga heeft mij getransformeerd van een getalenteerde dromer in een beheerste maker.

Ik ontdekte de yoga na een spontane Kundalini Ontwaking. De yoga heeft mij enorm geholpen om de energieën te stabiliseren en te ontdekken hoe ik een nieuwe manier van leven kan creëren, zowel vanbinnen als vanbuiten. De dagelijkse beoefening gaf mij structuur, grenzen en gecentreerdheid.

Ik ben nu naast kunstenaar een ervaren Kundalini-leraar level 1 & 2.

Ik channel graag met de yoga. Ik maak verbinding met de Elementals, de Draken. Zij zijn mijn gidsen. De naam ‘Shamanic Kundalini Yoga’ eert dit band. Mijn missie in het leven is om innerlijke vrijheid in anderen te helpen vergroten. In mijn lessen ligt de nadruk op het verminderen van stress en angst om verheffing en empowerment te brengen. Vreugde, harmonie en diepgang vormen de onderstroom van de sessies.

Ik vind het heel leuk om Kundalini yogaleraar te zijn en mijn liefde voor deze techniek met anderen te delen. Voel je vrij om met mij mee te gaan op deze bijzondere reis!

Anne Ahau

Shamanic Kundalini Yoga

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een korte introductie over het thema en de bedoeling van de sessie. Het thema heeft te maken met de maan en andere hemellichamen. Daarna gaan we meestal over op een korte ademhalingsmeditatie om tot rust te komen, gevolgd door een moment van stilte om onze intenties van de dag in onszelf te benoemen. Nu gaan we de fysieke stroom in: we verweven onze focus, ritme en ademhaling met het thema en de stroom van het moment. Actie en muziek worden gevolgd door verstilling en stilte om ruimte te geven voor reflectie en integratie. Wij bouwen energie op. Van onderaf gaan we omhoog en sturen het potentiaal naar de hogere energiecentra. Met de afsluitende meditatie gebruiken we de verzamelde energie om de intenties van de sessie en jezelf te voeden.

Je bent welkom!

Anne Ahau, artist visionary art
bottom of page