top of page
Barbara Schoevers, docente Vinyasa Flow Yoga
Barbara Schoevers, docente Vinyasa Flow Yoga bij National High Yoga

Hallo,

Ik ben Barbara. In 1974 begon ik als tiener met yoga en ontdekte hoe goed ik me erdoor ging voelen. Ik bleef wekelijks lessen volgen en beoefende verschillende stijlen. Ik had nooit gedacht ooit zelf les te gaan geven omdat ik niet echt lenig ben. Maar toen ik in 2009 Vinyasa Yoga ontdekte en er yogascholen kwamen waar je meerdere keren per week les kon nemen begon ik intensief te oefenen. Mijn leven veranderde, had ik er soms mee geworsteld en twee keer een burn out gehad, voelde ik me nu rustig van binnen.

 

Er kwam een Teacher Training op mijn pad en ik voelde dat ik het moest doen. Ik groeide en werd meer mezelf en wilde dat iedereen die vrijheid kon ervaren. Door yogales te geven kon ik het delen. Het is ontzettend mooi om te zien dat je mensen op weg kunt helpen naar hun innerlijke kern, die goddelijk en prachtig is.

 

Barbara Schoevers

Vinyasa Flow Yoga

Wat kun je verwachten?

In mijn lessen doe ik altijd wat Pranayama (beheersing van de ademhaling en levensenergie). Vinyasa Yoga is voortgekomen uit de Hatha Yoga. In Vinyasa Flow Yoga beweeg je veel van de ene naar de andere houding. Dat kan best intensief zijn, maar ik breng ook altijd rust in de les, ik vind het heel belangrijk dat je je naar binnen kunt keren. En de juiste balans vinden tussen jezelf uitdagen en ontspannen. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. 

Barbara Schoevers, docente Vinyasa Flow Yoga
bottom of page