top of page

TANTRIC FLOW


𝕋𝕒𝕟𝕥𝕣𝕚𝕔 𝔽𝕝𝕠𝕨 𝕚𝕤 𝕖𝕟 𝕕𝕒𝕟𝕤 𝕥𝕦𝕤𝕤𝕖𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕞𝕒𝕟𝕟𝕖𝕝𝕚𝕛𝕜𝕖 𝕖𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕧𝕣𝕠𝕦𝕨𝕖𝕝𝕚𝕛𝕜𝕖. 𝕋𝕨𝕖𝕖 𝕦𝕟𝕚𝕖𝕜𝕖 𝕖𝕟𝕖𝕣𝕘𝕚𝕖ë𝕟 𝕕𝕚𝕖 𝕤𝕒𝕞𝕖𝕟𝕜𝕠𝕞𝕖𝕟 𝕖𝕟 𝕧𝕠𝕣𝕞𝕘𝕖𝕘𝕖𝕧𝕖𝕟 𝕨𝕠𝕣𝕕𝕖𝕟 𝕕𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 𝕝𝕖𝕚𝕕𝕖𝕣.

In deze zachte tantric flow sessies staan complete afstemming en vertraging aan de basis van verbinding maken. Een subtiel spel tussen leiden en volgen, tussen controle en overgave, tussen zien en gezien worden.

We starten met verbinding maken met jezelf, waarna we langzaam aan nieuwsgierig worden naar de energie van de anderen in de groep. We tasten vertraagd af en leren voelen waar de ander open of gesloten is, we leren zachtjes af te stemmen op energie en die te volgen. Na de afstem en connectie oefeningen gooien we de dansvloer open, heerlijk vrij dansen, met wie dans ik wel en met wie niet..

Liesbet De Rouck is de oprichter van de Toren van Licht (spiritueel community center), Just Dance (Tantric Flow community) en Tender Tuesdays (begeleide meditaties).


We leven in een steeds sneller wordende wereld waarin we van alles moeten en heel makkelijk aan onszelf voorbijlopen. We vinden het vaak moeilijk om echt tijd en aandacht voor onszelf en de ander te hebben.


Bij al Liesbets creaties staan vertragen en verstillen, kwetsbaarheid en compassie aan de basis van verbinding maken met jezelf en anderen.

Practisch:


✓ Lokatie: Natural High Yoga, De Wittenstraat 100, Amsterdam


✓ Tijd: Zondag 22 januari 14:30-17:00


✓ Parkeren kost €6,50 pu. Aan de andere kant van het Westerpark bij St. Barbara is het 10ct pu. Wel even 15 min lopen


✓ Draag loszittende comfortable kleding


137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page